Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

07. 08. 2021. 18:38 >> 18:38
1

SAVJETNIK NAJAVIO

Tramp će se kandidovati na izborima 2024.

Bivši predsjednik SAD-a Donald Tramp kandidovaće se na predsedničkim izborima 2024. godine, saopštio je nekadašnji Trampov savjetnik i portparol Šon Spajser.

„Učestvovaće“, rekao je Spajser tokom intervjua u vezi sa njegovom knjigom koja će uskoro biti objavljena pod naslovom „Radikalna nacija: Opasni plan Džoa Bajdena i Kamale Haris za Ameriku“.

Spajser je izjavio da je politika administracije predsjednika SAD Džozefa Bajdena u posljednjih nekoliko mjeseci, naročito u vezi sa pitanjima koja su relevantna za Trampa, kao što je imigracija, ohrabrila nekadašnjeg predsjednika da razmisli o kandidaturi i za opšte izbore sljedeće godine, jer planira da bude uticajan u kreiranju američke politike.

Nakon predsjedničkih izbora u SAD, na kojima je Bajden izabran za predsjednika države, Tramp je tvrdio da je glasanje namješteno.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније