Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

17. 08. 2021. 23:36   >>  23:38

UHAPŠENE DVIJE OSOBE

Stotine vatrogasaca gase požar kod Atine

Stotine vatrogasaca uz podršku iz vazduha više od 30 letjelica nastavile su danas, drugi dan za redom, borbu protiv velikog šumskog požara zbog kojeg su evakuisani starački dom i nekoliko sela sjeverozapadno od Atine.

Šumski požar u oblasti Vilije izbio je u ponedjeljak, ubrzo nakon požara na jugoistoku grčke prijestonice, u oblasti Keratea, saopštila je vatrogasna služba Grčke navodeći da su to dva najteža požara koja su izbila tokom jučerašnjeg dana.

Stotine požara izbilo je ovog mjeseca širom Grčke koja je pogođena najdužim i najtežim toplotnim talasom zabilježenim u posljednjih nekoliko decenija.

Sumnja se da su pojedini požari podmetnuti, zbog čega su uhapšene dvije osobe, saopštila je danas policija.

Grčka vatrogasna služba saopštila je da je 370 vatrogasaca sa 115 vozila danas gasilo požar u Viliji, uz podršku iz vazduha sa 20 aviona i 12 helikoptera. Među vatrogascima je 143 Poljaka.

Vatrogasna služba saopštila je da je drugi požar koji je izbio u ponedjeljak, u blizini Keratee, stavljen pod kontrolu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније