Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

22. 08. 2021. 10:45 >> 10:46

NJUJORK

Koncert u Central parku skraćen zbog približavanja uragana Henri

Koncert muzičkih zvijezda u njujorškom Central parku, organizovan kao proslava oporavka tog grada od korona virusa, skraćen je zbog lošeg vremena usljed približavanja uragana Henri.

Zvaničnici su zatražili od publike da napusti park za vrijeme nastupa Berija Meniloua zbog mogućnosti udara groma.

Njujorška policija je posjetiocima rekla da "mirno krenu ka najbližem izlazu i da potom napuste park", navodeći da nije u pitanju vanredna situacija.

Na koncertu su nastupili Brus Springstin, Pol Sajmon, Dženifer Hadson, Karlos Santana, Andrea Bočeli i drugi muzičari.

Za ulazak na koncert bila je potrebna potvrda o vakcinaciji, a najveći broj karata je podijeljen besplatno.

Njujork je ove nedjelje u prosjeku registrovao oko 2.000 novih infekcija po danu. Protiv korona virusa potpuno je vakcinisano oko 54 odsto Njujorčana.

Uragan Henri se jutros približio njujorškom ostrvu Long ajlend i obalama južnog dijela Nove Engleske, koje bi oluja trebalo da zahvati sredinom dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније