Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ I. P. ]

12. 10. 2021. 07:59   >>  08:00 1

NA SJEDNICI

Putin se zakašljao: "Ne brinite, nemam kovid"

Predsjednik Rusije Vladimir Putin zakašljao se tokom sastanka vlade, što je prenošeno na televiziji, a nakon sjednice izjavio je da se dobro osjeća i da se testira na kovid bukvalno svaki dan.

"Ne brinite, sve je u redu. Testiraju me na dnevnoj bazi, ne samo na kovid, već na razne infekcije, tako da je sve u redu", rekao je Putin kada je Valentina Matvijenko, predsjednica skupštine Gornjeg doma parlamenta, izrazila zabrinutost zbog njegovog zdravlja, prenio je Rojters.

Putin, koji je napunio 69 godina prošle nedjelje, bio je izdvojen na ovom sastanku, dodaje britanska novinska agencija.

On je za kašalj okrivio suv vazduh i apelovao na kolege da se vakcinišu.

Predsjednik Rusije je nedavno bio u samoizolaciji nakon što su brojni članovi iz njegove pratnje bili pozitivni na kovid, ali je Kremlj saopštio da se Putin osjeća "apsolutno zdravo".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније