Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ M.V./BBC ]

14. 11. 2021. 23:20   >>  15. 11. 2021. 00:19

NAKON OLUJE

Najezda škorpija u Egiptu, ima mrtvih

Nakon snažne oluje koja je pogodila egipatski grad Asuan, pojavio se veliki broj škorpija koje su usmrtile troje ljudi, a na stotine njih ima zdravstvene probleme nakon uboda. Zvaničnik egipatskog ministarstva zdravstva rekao je da se više od 450 ljudi javilo ljekarima zbog uboda škorpija, prenosi britanski BBC. 

Nevrijeme praćeno gradom, obilnim kišama i grmljavinom u priobalnom pojasu Nila bilo je veoma snažno, a nakon takvih vremenskih nepogoda, na ulice Asuana i obližnjih gradova i sela voda donese veliki broj škorpija, ponekad i zmija.

Vlasti su obezbijedile dodatne doze protivotrova za lokalne seoske ambulante, a raspoređen je i dodatni broj ljekara po selima duž obala Nila.

Vlasti apeluju na građane da ne izlaze iz kuće bez prijeke potrebe i da izbjegavaju prostore sa mnogo drveća.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније