Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

22. 12. 2013. 10:25 >> 10:26

POTRAJAĆE

SAD: Olujno nevrijeme odnijelo 2 života

Olujno nevrijeme koje je pogodilo centralni i južni dio Sjedinjenih Američkih Država, pri čemu je jak vjetar čupao drveće i bacao ih na elektro-vodove, odnijelo je dva života, objavili su lokalni mediji.

Jedan muškarac je poginuo u američkoj saveznoj državi Misisipi kada je sinoć vjetar prevrnuo kamp-kućicu u kojoj je živio, dok je drugi čovjek izgubio život pošto je na njegov automobil na lokalnom putu palo drvo, pri čemu je teže povrijeđena i jedna žena.

U saveznoj državi Arkanzas je u tornadu povrijeđeno najmanje petoro ljudi, a oštećeno je više desetina kuća.

Usljed jakog nevremena i pada drveća na elektro-vodove u Misisipiju su bez električne energije ostale desetine hiljada ljudi.

Očekuje se da će ledene oluje, snijeg, mogući tornado i prijeteće poplave značajno poremetiti saobraćaj u centralnom i južnom dijelu SAD ovog vikenda, kada milioni Amerikanaca kreću na putovanje uoči Božića, pri čemu bi moglo da dođe do kašnjenja letova, a uslovi na putevima bi mogli da budu veoma nepovoljni, upozorile su nadležne službe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније