Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

01. 01. 2014. 17:15 >> 17:26

EKSPLOZIJA U REZIDENCIJI

Palestinski ambasador podlegao povredama

Ambasador Palestine u Pragu Džamal al Džamal podlegao je povredama zadobijenim u eksploziji koja se dogodila u njegovoj rezidenciji, saopštila je policija.

"Sa žaljenjem moramo da potvrdimo informaciju koju smo dobili od službe hitne pomoći da je Džamal al Džamal podlegao povredama", rekla je portparolka policije Andrea Zulova.

Portparol palestinske ambasade Nabil el Fahel saopštio je da se u trenutku eksplozije ambasador Džamal nalazio u stanu sa članovima svoje porodice.

Eksploziju je, kako prenose pojedini mediji, prouzrokovao protivprovalni alarmni sistem u trenutku kad je diplomata otvorio sef u svome stanu, dok neki mediji navode da još nije poznat motiv napada na palestinskog diplomatu.

Ranije danas je saopšteno da je Džamal zadobio ozbiljne povrede i prebačen je u bolnicu a palestinsko ministarstvo vanjskih poslova saopštilo je da se ne radi o pokušaju atenatata.

Supruga ambasadora takođe je smještana u bolnici, ali njoj nijesu konstatovane teške povrede.

Istraga je u toku.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније