Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

07. 01. 2014. 10:45 >> 10:45

NAKON POVREDE

Merkel Njemačkom upravlja od kuće

Njemačka kancelarka Angela Merkel će raditi od kuće, pošto je povrijedila karlicu dok je skijala u Švajcarskoj. Doktori su joj savjetvali mirovanje sljedeće tri nedjelje.

Merkelin portparol Stefan Sajbert je rekao u ponedjeljak da je njemačka kancelarka prvo mislila da je riječ samo o modrici na karlici, koju je zadobila dok je skijala.

Kasnije su doktori utvrdili da se ipak radi o lakšem prelomu.

Portparol je rekao da će Merkelova morati da otkaže brojne susrete, poput najavljene posjete Varšavi i Berlinu. Merkelova će nastaviti da se bavi državnim poslovima, i radiće od kuće dok se oporavlja.

On je dodao da se povreda desila "pri maloj brzini", ali nije znao da kaže da li je bila uključena druga osoba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније