Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

27. 01. 2014. 09:41 >> 09:41

30 POVRIJEĐENIH

Turska: U autobuskoj nesreći 9 mrtvih

Najmanje devet osoba je poginulo, a 30 je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći putničkog autobusa u mjestu Jarasbeli u turskom gradu Sivasu.

 

Putnički autobus, koji je saobraćao na relaciji Van–Ankara, izletio je sa ceste usljed poledice u mjestu Jarasbeli u Sivasu. Tijela poginulih i povrijeđenih putnika su brzom reakcijom lokalne Civilne zaštite izvučena ispod autobusa i prevezena do obližnje bolnice.

Autobus je uz pomoć dizalica izvučen na cestu, a istraga o nesreći je u toku.

Mjesto nesreće posjetili su guverner regije Sivas, Zubejir Kemelek i lokalni direktori žandarmerije i policije. Oni su potvrdili da je u nesreći poginulo devet, a povrijeđeno 30 osoba.

O teškim uslovima vožnje na zaleđenoj cesti u ovom dijelu Turske govori i vijest da je i jedno vozilo hitne pomoći izletjelo sa ceste i udarilo u bankine. U nesreći nije bilo povrijeđenih, a na vozilu je pričinjena veća materijalna šteta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније