Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

07. 03. 2013. 08:35   >>  08:27

IZRAZIO ŽELJU ZA ŽIVOTOM

Telohranitelj: Čaves umro od infarkta

Jedan od telohranitelja Uga Čavesa izjavio je da je predjsednik Venecuele preminuo od teškog infarkta nakon velike patnje, a u posljednjim momentima, kako kaže, izrazio je želju za životom.

General Hose Ornelja je posljednje dvije godine proveo uz Čavesa, a sada stražari ispred vojne akademije u kojoj se nalazi Čavesov kovčeg.

"Nije bio u stanju da priča, ali je pomjeranjem usana rekao da ne dozvolimo da umre. Čaves je volio Venecuelu, za koju se cijeli život žrtvovao“, rekao je general.

Vlada Venecuele je prije Čavesove smrti saopštila da je dobio tešku, novu respiratornu infekciju. Nakon Čavesove četvrte operacije tumora kojoj je podvrgnut 11. decembra na Kubi, to je bila četvrta infekcija disajnih organa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније