Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

07. 03. 2013. 10:59 >> 10:53

HILJADE BEZ STRUJE

VIDEO: Snježna oluja hara SAD-om, poginule četiri osobe

Velika snježna oluja, prema mišljenju mnogih jača čak i od one koja je u decembru poharala SAD, kreće se prema Vašingtonu. Više od 250.000 domova ostalo je bez električne energije, a na pojedinim dijelovima SAD-a palo je više od 60 centimetara novog snijega, javlja Foks Njuz.

 

Oluja je u centralnom dijelu SAD-a ubila najmanje četiri osobe.

Sve žrtve poginule su u saobraćajnim nesrećama uzrokovanim ekstremnim vremenskim uslovima.

Prema najavama meteorologa, oluja bi tokom dana trebalo da se premjestiti na obalu, a vlasti u Vašingtonu naredile su zatvaranje gotovo svih škola i trgovina.

 

Zamoljeni su građani da ne izlaze iz kuće. U gradovima na obali očekuju se i poplave, budući da će snijeg krajem dana preći u obilnu kišu.

Saobraćaj je u potpunom haosu, otkazano je više od 17.000 letova, a na hiljade putnika ostalo je "zaglavljeno" na aerodromima.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније