Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

15. 04. 2014. 22:55 >> 23:11

FLORIDA

Preživjela napad medvjeda u garaži

Teri Frana sa Floride preživjela je napad medvjeda, koji su kopali po njenom smeću u garaži, piše “Dejli mejl”.

 

Frana (44) je zbog povreda dobila 30 šavova na glavi i 10 na čelu. Ona je naletjela na pet medvjeda ispred svoje kuće u gradu Lejk Meri.

Frana je ispričala da su medvjedi brzo reagovali kad je izašla iz kuće i da je, dok ju je jedna od zvjeri ujedala, vikala: “Molim vas, pomozite mi, moja djeca me trebaju”.

„Ne mogu da sklopim oči a da ne vidim tu scenu napada, ali vremenom će to iščeznuti“, kaže Frana.

Ona je navela da je izašla iz kuće da pozove djecu koja su vozila bicikl, kad je ugledala medvjede.

„Vidjela sam jednog ogromnog medveda kako juriša ka meni. Otvorio je svoju čeljust i ujeo me za glavu, osjetila sam zube kako se zarivaju u moju lobanju“, ispričala je Frana, dodajući da je tokom krvavog napada razmišljala samo o svojoj porodici.

Srećom, uspjela je da pobegne i da uđe u kuću, gdje je bio njen petnaestogodišnji sin, koji je odmah pozvao hitnu pomoć. U bolnici je ustanovljeno da žena ima povrede glave, lica, nogu i torza.

Njen muž Frenk kaže da je presrećan što je Teri preživjela napad.

„Jedan od medveda je oborio moju ženu i počeo da je ujeda. Taj medved je držao glavu moje žene u svojim čeljustima i počeo je da je odvlači ka šumi“, naveo je on, prenosi “Dejli mejl”.

Frana smatra da je njena porodica potcijenila prijetnju koju po ljude predstavljaju crni medvjedi.

„Previše smo se navikli da su medvjedi u okolini“, kaže ona.

Kako navodi “Dejli mejl”, izvještaji o susretu stanovnika centralne Floride i crnih medveda su se udvostručili od 2009, kada je bilo manje od 1.000 prijava, na 2.200 slučajeva prošle godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније