Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

15. 04. 2014. 20:54 >> 21:00
1

VATRENA LJEVICA

Lijepa i opasna ukrajinska poslanica

Oksana Kaletnik je jedna od najbogatijih Ukrajinki i član Komunističke partije. Poznata je javnosti i po nedavnoj tuči u ukrajinskom Parlamentu, kada je, kako kaže za TVCG, branila strijeg kolegu.

Oksana je Kaletnik diplomirala je psiholgiji i sociologiju kasnije i pravo na univerzitetu u Kijevu. U biznis je ušla početkom 90-ih kada se raspao SSSR.

"Od djetinjstva sam imala recept za uspjeh, učiću dobro u srednjoj školi i na fakultetu i na taj način napraviću karijeru. Raspadom SSSR shvatila sam da taj recept ne funkcioniše shvatila sam da ako želim da stvorim lijep život moram da radim za sebe za preuzmem odgovornost", kaže za Televiziju Crne Gore Kaletnik.

90-ih je registovala prvu kompaniju, a prvi posao bio je trgovina cigaretama i kafom, kasnije otvara produkcijski studio. Danas kompanija u kojoj je akcionar ima 19 firmi u sastavu. Njeno bogatstvo 2011. procijenjeno je na 45 miliona eura.

"Uspjeh je po mom mišljenju spremnost na rizik“, kaže ukrajinska parlamentarka.

 

 

Damir Ramović, TVCG

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније