Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

15. 04. 2014. 23:52 >> 23:49

INTERVJU S PREDSJEDNIKOM

Novinar zapalio džoint za vrijeme intervjua

Novinar sajta Vice odlučio je da dođe pripremljen na intervju sa predsjednikom Urugvaja Hose Muhikom, koji je, između ostalog, i poznat po tome što je legalizovao marihuanu u svojoj državi. On je tokom razgovora zapalio džoint, a potom i popričao sa "skromnim predsjednikom" na temu droga i marihuane.

 

Ovo je vjerovatno jedini predsjednik koji je sa osmjehom gledao mladog novinara kako pali džoint, dok pred kamerama sa njim ćaska o raznim temama. 

Taj klip, kao i čitav intervju, je zapravo samo najava Vajsovog dokumentarca o legalizaciji marihuane u Urugvaju.

Krišna Andavolu, reporter Vajsa, pali džoint pred sam početak intervjua sa Hose Muhikom (78). Potom popriča sa njim o tome šta predsjednik Urugvaja misli o upotrebi droga.

 „Ako su vam potrebne droge da bi se osjetio slobodan, onda si gotov. Moja sloboda je ovdje“,  kaže Muhika, i pokazuje na svoju glavu.

Krajem ove godine, Urugvaj je postao prva zemlja svijeta koja je u potpunosti dozvolila proizvodnju, prodaju i konzumaciju marihuane, i pored negodovanja UN.

Muhika nije odustao od legalizacije, pošto vjeruje da će zapravo legalizacija doprinijeti da se smanji potrošnja te droge.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније