Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

07. 03. 2013. 13:01 >> 12:53

NAKON OTMICE

Izrael se pribojava povlačenja UN-a

Nakon što su sirijski pobunjenici oteli mirovnjake UN na Golanskoj visoravni, Izrael se pribojava da bi mirovne snage mogle da se povuku iz te oblasti.

Naoružani pobunjenici juče su oteli 21 pripadnika misije UN-a na teritoriji koja se nalazi pod izraelskom okupacijom.

Napadači su rekli da će taoce držati sve dok se snage lojalne sirijskom predsedniku Bašaru el Asadu ne povuku iz sela Džamla u provinciji Dara na jugu Sirije.

Pobunjenici, takođe, smatraju da UN favorizuju Izrael i da će otmica vjerovatno motivisati zemlje koje imaju svoje vojnike u mirovnim snagama da vrate svoje ljude kući, što bi nesumnjivo stvorilo opasni vakuum na ničijoj zemlji na Golanskoj visoravni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније