Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

19. 04. 2014. 16:40   >>  16:50 5

PAD METEORA?

Vatrena lopta eksplodirala iznad Rusije

Stanovnici ruskog grada Murmanska, svjedočili su rano jutros neobičnom nebeskom događaju, kada je svjetleći objekat, sličan meteoru, preletio preko horizonta poluostrva Kola.

Više vozača snimilo je kamerama iz automobila, jutros u 2 sata i 10 minuta, sjajnu plavu loptu, koja je brzo prelećela preko noćnog neba Murmanska i eksplodirala u vazduhu, javlja "Raša tudej".

Većina posmatrača je identifikovala objekat kao meteorit, dok drugi spekulišu da bi misteriozni objekat mogao biti svemirski otpad, koji je ušao u atmosferu.

Tim povodom još uvijek nije bilo zvaničnih saopštenja vlasti, osim da se događaj ispituje i da je priroda nebeskog tijela još uvijek nepoznata.

Hitne službe javljaju da nije bilo povreda, kao rezultat tog astralnog događaja.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније