Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

19. 04. 2014. 17:51   >>  17:51 3

ZBOG UKRAJINE

Putin: Saradnja sa Zapadom se nastavlja

Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je da ništa ne spriječava normalizaciju odnosa između Rusije i Zapada koji su, "zbog političke krize u Ukrajini vrlo zategnuti".

"Ništa ne spriječava normalnu saradnju između nas i Zapada. To ne zavisi samo od nas. To zavisi i od naših partnera", rekao je ruski predsjednik za državnu televiziju.

Napomenuo je kako očekuje da će Rusija i dalje imati dobre odnose sa NATO-om.

Inače, diplomate iz Ukrajine, Sjedinjenih Američkih Država (SAD), Evropske unije (EU) i Rusije postigli su ranije dogovor o krizi u Ukrajini nakon sedam sati razgovora.

Prema dogovoru, naoružane grupe u Ukrajini su pozvane da odmah odlože oružje i prestanu s opsadom zgrada administracije u istočnom dijelu zemlje.

(AA)

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније