Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

20. 04. 2014. 22:00 >> 21:59

PRINUDNO SLIJETANJE

Ponovo problemi s Malezijom erlajnz

Avion kompanije "Malezija erlajnz" sa 166 putnika i članova posade sletio je danas bezbjedno na aerodrom u Kuala Lumpuru, nakon što je morao da odustane od rute za Bangalor zbog problema sa opremom za slijetanje, saopšteno je iz te aviokompanije.

 

Kompanija je prethodno saopštila da je na avionu tipa "boing 737-800", sa 159 putnika i sedam članova posade, prilikom uzlijetanja došlo do kvara sa opremom za sletanje na desnoj strani i da će zbog toga avion morati da pokuša prinudno slijetanje, prenio je Rojters.

Na veb sajtu "www.flightradar24.com", koji prikazuje uživo avio saobraćaj, mogao je da se vidi avion na letu MH192 kako kruži više puta iznad aerodroma u Kuala Lumpuru da bi naposletku uspio da sleti.

Vatrogasne službe su, prema navodima iz aviokompanije, bile u pripravnosti.

Prošlog mjeseca, avion iste kompanije "Malezija erlajnz", sa 239 putnika i članova posade, nestao je tokom leta iz Kuala Lumpura ka Pekingu pod za sada nerazjašnjenim okolnostima, a potraga za njegovom, kako se pretpostavlja, olupinom i dalje traje u Indijskom okeanu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније