Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

15. 05. 2014. 15:50   >>  15:53

U ALBANIJI

Zaplijenjeno sedam tona marihuane

Albanska policija zaplijenila je danas u lučkom gradu Valoni gotovo dvije tone kanabisa namijenjenog italijanskom tržištu i uhapsila dvije osobe.

 

Kako precizira policija, droga je bila sakrivena u dvostrukom dnu jednog vozila i trebalo je da gumenim čamcem bude prebačena u Italiju.

Albansko ministarstvo unutrašnjih poslova navodi u svojim izvještajima da je od januara zaplijenjeno 19 tona kanabisa namijenjenog evropskom tržištu i da je uhapšeno oko 100 osoba zbog krijumčarenja droge. 

Prema podacima policija više zemalja, Albanija je glavni snabdjevač Evrope marihuanom. Međunarodni stručnjaci navode da se u selu Lazarat, 240 kilometara južno od Tirane, godišnje proizvede 900 tona kanabisa, čija je vrijednost oko 4,5 milijardi eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније