Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

30. 01. 2013. 17:38 >> 17:39

UPALI U MINISTARSTVO

Atina: 20 privedeno tokom sukoba

Demonstranti u Atini upali su u Ministarstvo rada u centru Atine i sukobili se s policijom koja ih je rastjerala suzavcem.

Privedeno je 20 demonstranata, a najmanje jedna osoba je povrijeđena. Najmanje dva lica doživjela su kolaps pod uticajem suzavca i ukazana im je pomoć na licu mjesta.


Članovi grčkog sindikata PAME, kojeg podržava Komunistička partija, protestuju zbog planirane reforme sistema penzija u okviru mjera štednje koje međunarodna zajednica zahtijeva od Grčke.


U okviru tog programa su zarade većine zaposlenih u javnom sektoru ove godine već smanjeni za 25 odsto.
To je izazvalo nove proteste, a za četvrtak je najavljen cjelodnevni štrajk koji će zaustaviti javni saobraćaj i onemogućiti rad državnih službi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније