Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

23. 07. 2014. 16:01 >> 18:32
1

TAJVAN

Pao avion, stradalo 47 putnika

U prinudnom slijettanju putnićkog aviona kompanije "Transaija u Tajvanu" 47 osoba je poginulo, dok je 11 povređeno, saopštile su vlasti.

U avionu ATR72-a, na lokalnom letu GE222, bila su 54 putnika i četiri člana posade.

Detalji nijesu poznati, ali se pretpostavlja da su uzrok nesreće loši vremenski uslovi i tajfun koji je zahvatio tu oblast. Lokalni mediji javljaju da je pri prinudnom slijetanju došlo do eksplozije i da se avion zakucao u dvije kuće.

Avion je s međunarodnog aerodroma Kaohsiung poletio u 17 sati po lokalnom vremenu, a trebalo je da sleti na aerodrom Magong 35 minuta kasnije. Ipak, prema trenutno dostupnim podacima, let je završen sat nakon predviđenog vremena za slijetanje na ostrvu Pengu. 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније