Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

17. 03. 2013. 11:12 >> 11:04
2

SRBIJA DESETA

Deset zemalja koje najviše mrze Ameriku

U najnovijem istraživanju Meridian International Centra i Galup-a u sklopu američkog Global Liderši projekta, ispitani su bili strani državljani u 130 zemalja.

U nekim djelovima svijeta, stanovnici o Americi uglavnom razmišljaju negativno i imaju vrlo loše mišljenje o njenom vođstvu.U čak sedam zemalja više od 60 posto stanovnika ne misli dobro o današnjem vođstvu SAD-a, a u Pakistanu je taj broj skoro na 80 odsto. 

Na temelju istraživanja, portal 24/7 Wall St. objavio je listu deset zemalja čiji stanovnici najviše mrze Sjedinjene Američke Države. Većina zemalja s popisa nalazi se na Bliskom istoku, gdje je SAD jako prisutna. Posljednja dva mjesta, zanimljivo zauzele su Grčka i Srbija. Kako navode na portalu, Srbi su ljuti što je SAD među prvima dao svoju podršku nezavisnom Kosovu.

10 zemalja koje najviše mrze SAD

1. Pakistan
2. Palestina
3. Alžir
4. Liban
5. Egipat
6. Iran
7. Irak
8. Jemen
9. Grčka
10. Srbija

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније