Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

31. 07. 2014. 16:25   >>  16:25

"NA DŽIHADISTIČKOM ZADATKU"

Komandant Hezbolaha ubijen u Iraku

Jedan od komandanata šiitskog libanskog militantnog pokreta Hezbolah Ibrahim Mohamed Al Hadž ubijen je u Iraku, saopštili su neimenovani zvaničnici iz Libana za AP.

Prema njihovim tvrdnjama Al Hadž je ubijen prošle nedelje, dok je bio na "džihadskom zadatku" u Iraku, ne navodeći više detalja, prenijela je agencija AP.

To je prva pogibija nekog komandanta Hezbolaha u Iraku otkad su sunitski ekstremisti u junu zauzeli velika područja na sjeveru zemlje i zapadno od Bagdada.

Irački zvaničnici su naveli da nekoliko savjetnika iz Hezbolaha pruža pomoć na prvoj liniji borbi pobunjeničkim grupama iračkih šiita, koji se sjeverno od Bagdada bore protiv islamskih militanata.



Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније