Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

18. 03. 2013. 21:53   >>  21:43

PRESTATI SA OKLIJEVANJEM

Šef Arapske lige krivi UN za nasilje u Siriji

"Savjet bezbjednosti UN snosi punu odgovornost za trenutno nasilje u Siriji" rekao je Generalni sekretar Arapske lige, Nabil el-Arabi.

El-Arabi je pozvao Savjet bezbjedosti da prestane sa oklijevanjem i pronađe političko rješenje za građanski rat, koji traje već 23 mjeseca, i u kome je stradalo preko 70 000 ljudi.

U januaru prošle godine, Savjet bezbjednosti nije uspio da usvoji rezoluciju o Siriji, koju su predložile arapske zemlje. Veto su uložile Rusija i Kina, koje se nisu složile sa zahtjevom da se Predsjednik Sirije, Bašar al-Asad, povuče sa funkcije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније