Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

19. 08. 2014. 22:35 >> 22:37

VOJNICI NESTALI

Sudarila se dva italijanska vojna aviona

Dva italijanska vojna aviona sudarila su se u utorak poslijepodne i srušila u središnjem dijelu Italije, po ministarstvu odbrane, četiri vojnika se smatraju nestalim, prenose mediji.

 

 

"Vojna avijacija je potvrdila da su se dva aviona Tornado, koja su služila za obuku, sudarila", navedeno je u zvaničnom saopštenju.

Spasilački helikopteri i avioni za izviđanje su upućeni na lice mjesta. U saopštenju se ne pominje sudbina osoba iz aviona. Po talijanskim medijima, četiri vojnika, piloti i navigatori su bili u avionima koji su se srušili u blizini Askoli Pičena, u Markesu.

Očevici su rekli da su se dva aviona sudarila u letu prije nego su se srušila.

Po vojnim izvorima, koje prenose mediji, vojnici su se možda katapultirali prije sudara.

Pad dva aviona je izazvao nekoliko požara u tom području, ali nije došlo do oštećenja zgrada na tlu. Osim vojnih spasilačkih ekipa, brojni vatrogasci su upućeni na mjesto nesreće, javlja agencija AFP.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније