Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

27. 08. 2014. 11:10   >>  11:09

NAMIJENJEN EVROPI

Peru: Zaplijenjeno 3,3 tone kokaina

U policijskoj akciji zaplijenjeno je 3,3 tona kokaina skrivenog u paketima uglja u blizini luke Truhiljo, u Peruu.

Policijski zvaničnici istakli su da je ovo najveća količina droge koja je zaplijenjena ove godine, kao i da su krijumčari planirali da kokain prenesu u Belgiju i Španiju.

Načelnik policijskog odjeljenja za narkotike u Peruu, Vinsente Romero, istakao je da je operacija sprovedena u saradnji sa agencijom za borbu protiv narkotika SAD-a, te da je rezultat šestonedjeljog telefonskog prisluškivanja.

Romero je takođe naglasio da su privedena dva Meksikanca i pet Peruanaca i da se vjeruje da iza krijumčarenja kokaina stoji meksički narkokartel.

Posljednjih godina zabilježen je porast proizvodnje kokiana u Peruu, koji je na tom polju ostavio iza sebe čak i Kolumbiju.

(AA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније