Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

28. 08. 2014. 08:33 >> 08:33

PRIJETILA BOMBOM

Uhapšena sestra braće Carnajev

Njujorška policija uhapsila je sestru žohara i Tamerlana Carnajeva, osumjičenih za bombaški napad na bostonskom maratonu, aprila 2013, zbog sumnji da bi mogla da izvrši bombaški napad.

Carnajeva, žitelj Bergena u američkoj saveznoj državi Nju Džersi, "uhapšena je i optužena za teško uznemiravanje", navela je njujorška policija, prenose agencije.

Ona je sestra braće Carnajev, optuženih za napad na maratonu u Bostonu, u kojem su ubijene tri i ranjene 264 osobe.

Prema policiji, Carnajeva je prijetila telefonom ženi na Menhetnu kazavši da "poznaje ljude koji mogu da stave na nju bombu".

Carnajeva je u srijedu privedena u policijsku stanicu u njujorškom distriktu Harlem, gdje joj je određeno saslušanje za 30. septembar, poslije čega je puštena.

Tamerlan je tokom policijske potrage prošle godine ubijen dok je njegov mlađi brat Džohar u zatvoru, a suđenje treba da mu počne u novembru.

Tužioci su najavili da će tražiti smrtnu kaznu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније