Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

21. 03. 2013. 14:50   >>  14:40

KINA

VIDEO: Tornado pogodio jug Kine, poginule 24 osobe

Najmanje 24 osobe su poginule, dok ih je više od stotinu povrijeđeno u naletu tornada na jugu Kine, javljaju lokalni mediji. Najviše je osoba poginulo kada je u naletu snažnog vjetra potonuo trajekt. Živote je pritom izgubilo 11 osoba.

Devet je osoba poginulo u provinciji Guangdong, a većina njih poginula je prilikom urušavanja kuća i objekata u kojima su se nalazili tokom naleta tornada.

Prema podacima portala qq.com, najmanje 148 osoba je povrijeđeno, od kojih se 11 nazale u kritičnom stanju.

Više od milijun i pol ljudi pogođeno je tornadom, a njih čak 215.000 prisiljeno je na evakuaciju.



Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније