Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

21. 09. 2014. 09:50   >>  09:49 1

PILOTI

ER Frans: Štrajkuju do petka

Piloti Er Fransa odlučili su da do petka produže štrajk, kojim se već sedmicu bore protiv smanjenja troškova i planova kompanije zbog niskobudžetne podružnice Transavie.


Vođa Er Fransovog ogranka sindikata SNPL, Žan Luis Barber, saopštio je da će piloti obustavu rada prekinuti najranije, odnosno u petak, prenosi SEEbiz.

Glasanju o produženju štrajka odazvalo se 74 odsto pilota, dok se protiv nastavka sindikalnih aktivnosti i nakon dosadašnjeg roka, koji ističe sjutra, izjasnio tek svaki peti pilot.

“Štrajk se možda nastavi i duže, s obzirom na vrlo čvrst mandat”, rekao je Barber i pozvao na održavanje sastanka s francuskim premijerom, Manuelom Valsom, koji bi mogao pomoći u rješavanju sukoba između pilota i uprave aviokompanije.

Er Frans je u petak saopštio procjenu da će u subotu uspjeti da izvede 45 odsto predviđenih letova, dok bi se danasu stanje moglo dodatno pogoršati.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније