Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

23. 03. 2013. 12:06   >>  12:08

ZIMA SE NE PREDAJE

V.Britanija: Nova upozorenja na snijeg

Širom Velike Britanije objavljena su upozorenja za nove sniježne padavine, susnježicu i kišu. Meteorološke službe su upozorile na mogućnost prekida saobraćaja širom centralnih i sjevernih djelova Britanije, pošto se očekuje da će se loši vremenski uslovi raširiti na jug i jugoistok Engleske.

Nova upozorenja objavljena su nakon što su loši vremenski uslovi u Britaniji uzrokovali prekide saobraćaja, rada škola i dovoda električne energije.

Policija i gorske službe pomagale su vozačima zavijanim na autoputu kod mjesta Kambrija i oko 70 vozača kasno sinoć prebačeno je u privremeni centar uspostavljen u školi.

Nekoliko stotina škola širom Sjeverne Irske, Škotske, Velsa i Engleske zatvoreno je zbog loših vremenskih uslova. U Belfastu je više od 200.000 domaćinstava ostalo bez električne energije.

Produženje zimskih uslova izazvalo je strahovanje da će Velika Britanija ostati bez zaliha gasa, ali je Nacionalna mreža saopštila da ima dovoljno rezervi za ispunjenje potražnje za ovim energentom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније