Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

23. 03. 2013. 12:46 >> 12:50

DAN POSLIJE

Kairo: U sukobima 160 povrijeđenih

Pristalice Muslimanske braće napuštaju kancelarije u Kairu koje su čuvali, dan nakon uličnih sukoba islamista i opozicionara, u kojima je više od 160 ljudi povrijeđeno.

Egipatska novinska agencija MENA, prenosi da je veliko prisustvo policije u zgradi u kairskom naselju Mokatam, prodavnice su zatvorene, a dokazi o sinoćnjem nasilju vidljivi su na svakom koraku.

„Već smo uklonili četiri spaljena autobusa i tri automobila“, kazao je Naser Abdulah, gradski zvaničnik zadužen za otklanjanje posljedica nasija.

Više stotina pripadnika Bratstva, napustilo je danas zgradu gdje se nalaze kancelarije partije. Mnogi od njih su dovezeni prethodnog dana pred održavanje protesta opozicionara.

Jučerašnje nasilje izbilo je dok su opozicioni aktivisti bili u protestnoj šetnji do sjedišta Muslimanske braće, prenose agencije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније