Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

21. 10. 2014. 18:19 >> 18:17

RAZMJENA VATRE

Kobani i dalje meta žestokih napada IDIL-a

Oružani sukobi između pripadnika terorističke organizacije IDIL i naoružanih kurdskih snaga u sirijskom gradu Kobaniju i dalje traju, a tokom dana intenzivirane su razmjene vatre u istočnim i sjeveroistočnim djelovima grada.

Snage IDIL-a jutros su izvele niz artiljerijskih napada na sjeveroistok grada, a od podne su intenzivirani kopneni sukobi koji se vode s veoma male razdaljine između linija razgraničenja.

Avioni koalicionaih snaga predvođenih SAD-om su tokom dana vršili izviđačke letove iznad grada, dok turske snage bezbjednosti preduzimaju pojačane mjere bezbjednosti na granici u neposrednoj blizini Kobanija.

(AA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније