Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

22. 10. 2014. 08:40   >>  08:40

VIDEO PORUKA

Maloljetni ISIL-ovac zaprijetio Obami

Sedamnaestogodišnji pripadnik ISIL-a, porijeklom iz Australije, uputio je prijeteću poruku američkom predsjedniku Baraku Obami i premijeru Australije Toniju Abotu, navodi CNN.

 

On je svojoj porodici još u junu rekao da ide na izlet, ali se nikada nije vratio. Putovao je preko Malezije, Tajlanda i Turske kako bi stigao do Iraka. Tamo se pridružio militantima ISIL-a s kojima se i danas bori.

"Odrubite glavu tim tiranima", poručio je mladić, te dodao kako ISIL-ovi borci neće prestati da se bore sve dok ne poraze Zapad.

To je još jedan u nizu propagandnih video sadržaja kojeg su militanti ISIL-a postavili na internet. Oni vješto koriste društvene mreže kako bi poslali svoju poruku i privukli nove mladiće u svoje redove.

"Sve dok ne stavimo našu zastavu na vrh Bakingem Palate i Bijele kuće, nećemo se zaustaviti", rekao je ovaj sedamnaestogodišnjak, prenosi CNN.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније