Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

24. 10. 2014. 11:19 >> 11:17

PREKO ATLANTIKA

Ivanov: Htjeli su da svrgnu Putina

Lični napadi na ruskog predsjednika Vladimira Putina nastavak su informacijskog rata protiv Rusije, izjavio je šef Putinove kancelarije Sergej Ivanov.

"Prvo su pokušali da koriste opoziciju kao polugu za rušenje autoriteta vlasti, ali nijesu uspjeli", rekao je Ivanov na jednom poslovnom skupu u Sočiju, a prenijela je ruska agencija Tass.

 

 

"Mnogo prije ukrajinske krize jasno smo znali da naša domaća i strana politika ne zadovoljava one s druge strane Atlantskog okeana", kazao je on. 

Ivanov je ocijenio da su navodi o "municiji koja probija sve vrste pancira proizvedenoj u ukrajinskom dijelu Sovjetskog Saveza 1974", "manipulacija činjenicama i klevetanje". 

Taj zvaničnik Kremlja rekao je da je siguran da "kada je postalo jasno da Putinovi saveznici ne mogu biti rastjerani i da je njegova popularnost u usponu, oni su odlučili: Ukoliko Putin ne bude svrgnut, ništa ne može da se učini sa Rusijom, i tako su odmah pokrenuli napade na njiga, uključujući i lične napade". 

"Ključni detalj je i ovo, a nadam se da ćete se složiti sa mnom: naš predsjednik u javnim govorima nikada nije sebi dopustio da koristi uvredljive riječi o bilo kom šefu države ili vlade", rekao je Ivanov.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније