Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

25. 10. 2014. 14:14   >>  14:12

MEDICINSKA SESTRA

Obama zagrlio ženu izliječenu od ebole

Medicinsku sestru Ninu Fam zaraženu pa izliječenu od ebole primio je američki predsjednik Barak Obama u Ovalnoj sobi Bijele kuće i zagrlio je, potvrđujući pred TV kamerama njeno uspješno izlječenje.

Famova je zaražena dok njegovala pacijenta koji je kasnije i umro od ebole. Nju je po izlasku iz bolnice zagrlio načelnik odjeljenja za infektivne bolesti bolnice. Prethodno su joj šest puta proveravali krv da li još ima virus.

Ona je jedna od dvije zaražene medicinske sestre u Dalasu. Druga medicinska sestra Amber Vinson nalazi se u bolnici u Atlanti i prema posljednjim izvještajima, njeno zdravstveno stanje je stabilno i nema tragova virusa u krvi.

Skoro 5.000 ljudi umrlo je od ebole u zemljama zapadne Afrike.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније