Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

30. 10. 2014. 20:02   >>  20:00

4 ŽRTVE

SAD: Avion pao na zgradu

Broj žrtava u nesreći na aerodromu "Mid Kontinent" u američkoj državi Kanzas, kad je manji avion pao i srušio se na aerodromsku zgradu, porastao je na četiri.

Vatrogasci su ubrzo nakon pada aviona, oko 9:50 po lokalnom vremenu, stigli na mjesto nesreće, gdje su zatekli "strašan požar" koji je izbio pošto je avion udario u aerodromsku zgradu, izjavio je šef vatrogasne brigade Ron Blekvel.

On je naveo da je u aerodromskoj zgradi poginulo najmanje četvoro ljudi, dok je njih petoro povrijeđeno, prenijela je agencija AP. 

Četvoro ljudi se i dalje vode kao nestali, ali je potraga za njima obustavljena oko podneva po lokalnom vremenu, pošto je procijenjeno da je za spasioce suviše opasno da pretražuju dio zgrade koji se urušio.

Požar je pod kontrolom, a na televizijskim snimcima sa mjesta nesreće se moglo vidjeti kako se iz zgrade aerodroma uzdiže veliki sivi oblak dima. 

Avion je udario u jednu od aerodromskih zgrada u Vičiti poslije manevra koji je pilot izveo pokušavajući da se vrati na aerodrom, javljaju lokalni mediji. 

Avion tipa "bičkraft" srušio se pošto je po polijetanju ostao bez motora, objavila je medijska kuća KSN, citirajući izvore iz američke Uprave za bezbjednost saobraćaja. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније