Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

22. 11. 2014. 11:52 >> 12:04

U EKSPLOZIJI BOMBE

Avganistan: Ubijeno 30 talibana

Najmanje jedna osoba smrtno je stradala, a tri su povrijeđene u eksploziji koja se dogodila u gradu Jelalabad na istoku Avganistana.

Portparol policijske stanice Nangarhar Husain Mesrikival kazao je da je eksplodiralo civilno vozilo na kojem je bila montirana bomba. Povrijeđene su tri osobe među kojima je bila i jedna žena.

Povrijeđeni su u teškom zdravstvenom stanju, a u toku je istraga u vezi sa eksplozijom. Još nema odgovornih za ovaj napad.

S druge strane, najmanje 30 talibana smrtno je stradalo u operacijama koje se širom Avganistana sprovode protiv talibana.

U saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova navodi se da je u posljednja 24 sata u operacijama na području Kunara, Nangarhara, Hosta, Zabula, Helmanda, Kandahara, Uruzgana, Kunduza, Baglana i Tahara poginulo 30 talibana, dok je 28 povrijeđeno.

Kako navode, tokom operacija zaplijenjen je veliki broj oružja i eksplozivnih naprava, a privedeno je šest militanata.

U posljednje vrijeme avganistanska policija, vojska i obavještajne službe širom Avganistana sprovode operacije protiv talibana.

(AA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније