Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

27. 11. 2014. 22:35 >> 22:32

MEKSIKO

Pronađeno 11 tijela u državi Gerero

Jedanaest osakaćenih tijela, od kojih mnoga bez glave, pronađeno je danas uz jednu cestu u jugozapadnom Meksiku u Gereru, istoj saveznoj državi u kojoj su prije dva mjeseca oteta i vjerovatno masakrirana 43 studenta učiteljskog fakulteta, saopštile su mjesne vlasti.

Izmrcvarena tijela otkrivena su samo nekoliko sati prije nego što je ionako vrlo kritikovani meksički predsjednik Enrike Penja Nieto trebalo da objavi niz mjera u cilju poboljšanja reda i mira u državi koja se svakodnevno bori s nasiljem između kartela droge.

Na fotografijama koje su objavili mjesni mediji vidljive su teške opekotine na nekim tijelima.

Kancelarija državnog tužioca Gerera saopštila je da su tijela pronađena u Čilapi, mjestu u istoj regiji u kojoj se nalazi radikalno ljevičarski fakultet koji su pohađali oteti studenti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније