Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

02. 02. 2013. 11:32   >>  11:32

NOVI NAPAD

Pakistan: u napadu Talibana više od 30 poginulih

Najmanje 31 osoba poginula je u napadu Talibana na vojni kontrolni punkt. Pored bombaša samoubica, pobunjenici koristili minobacače i vatreno oružje.

Talibani su istakli da je napad odgovor na udare bespilotnih letjelica SAD u susjednom Sjevernom Vaziristanu u kojima su poginula dvojica talibanskih komandanata. 

U napadu su bombaši samoubice aktivirali eksploziv, nakon čega je došlo do razmjene vatre između pakistanskih snaga bezbjednosti i ostatka talibanskih boraca.

 Minobacačka granata je pogodila obližnju porodičnu kuću u kojoj je stradalo 10 osoba. Više od dvanaest pakistanskih vojnika je poginulo, dok je broj ubijenih pobunjenika nepoznat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније