Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

19. 12. 2014. 08:16   >>  09:12

MONSTRUOZAN ZLOČIN

Australija: Ubijeno osmoro djece

Australijska policija je pronašla tijela osmoro djece, uzrasta od 18 mjeseci do 15 godina, koji su preminuli od rana zadobijenih nožem u gradu Kerns.

Policija države Kvinslend saopštila je da je dobila poziv da ode u kuću u predgrađu Manora, pošto je obaviještena da je žena zadobila teške povrede. 

Policajci su na licu mjesta zatekli tijela djeca i ženu sa teškim povredama na grudima. Ona je prebačena u bolnicu i nalazi se u stabilnom stanju, prenosi AP. 


"U ovom trenutku javnost ne mora da bude zabrinuta za svoju bezbjednost osim da je ovo zaista tužan, tužan događaj", rekao je policijski inspektor Bruno Asnikar. 

Policija nije željela više informacija da saopšti. Međutim, Lisa Tajdej, koja se predstavila kao rođaka pronađene žene, rekla je da su djeca bila braća i sestre, a da je ranjena žena njihova majka. 

Ona je takođe navela da je tijela u kući pronašao 20-godišnji muškarac, koji je brat nastradale djece. 


Ulica u kojoj se nalazi kuća je blokirana za saobraćaj, a na desetine policajaca je došlo na mjesto zločina. 


Premijer Toni Abot ocijenio je da je riječ o zločinu "koji ostavlja bez riječi" i dodao da su ovo teški dani za njegovu zemlju. 

Vijest o ovoj tragediji uslijedila je samo nekoliko dana poslije incidenta u Sidneju kad je naoružani napadač u jednom kafiću držao 18 ljudi kao taoce skoro 16 sati. 

Dva taoca su ubijena, kao i napadač, poslije upada policije u kafić.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније