Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

20. 12. 2014. 18:18 >> 18:14
3

PUTIN PORUČIO

Rusiju niko ne može da zastraši

Predsjednik Rusije Vladimir Putin rekao je danas da nijedna zemlja ne može da zastraši ili izoluje Rusiju, reagujući na nove mjere Zapada nametnute zbog ukrajinske krize.

"Naravno da niko neće moći da nas zaplaši ili da izoluje Rusiju. Niko to nikada nije uspio i nikada niko neće uspjeti", izjavio je Putin, prenijela je agencija Tass. 

Putin je istakao da će Rusija morati da prođe kroz određene teškoće, ali da uvijek mora da bude spremna da pruži adekvatan odgovor na sve prijetnje njenom suverenitetu, stabilnosti i jedinstvu društva.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније