Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

21. 12. 2014. 09:49   >>  09:46

ODMAZDA

Njujork: Najavio, pa ubio dva policajca

Dvojica policajaca ubijena su sinoć u svom patrolnom vozilu u Bruklinu, prenosi Njujork Tajms. Ubica je nakon napada presudio i sebi, a zvanični izvori navode da je, prije nego što je doputovao u Bruklin, objavio da će ubiti policajce.

Ubijeni policajci, Venjian Liu i Rafael Ramos, parkirali su auto kod velikog stambenog kompleksa kada je napadač, Ismail Brinzli, došao do prozora i zapucao.

Policijski izvori navode da je napadač ispalio više metaka u glave i gornje dijelove tijela policajaca, koji nisu stigli ni da aktiviraju oružje.

Brinzli je, nakon ubistva policajaca, izvršio samoubistvo, a vjeruje se da je dvadesetosmogodišnjak ranije ubio i svoiju bivšu djevojku.

Ismail je na društvenim mrežama objavio nekoliko izjava koje su upućivale na to da ima namjeru da ubije policajce zbog ubistava tamnoputih Erika Garnera i Majkla Brauna.

Tako je, na Instagramu, objavio poruku u kojoj je jasno naznačio svoje namjere.

"Svinje će danas dobiti krila. Uzeli su jednog našeg... Hajdemo da uzmemo dva njihova... Ovo bi mogla biti moja posljednja poruka... Zamotaću svinje u platno", napisao je, dodajući haštagove #ShootThePolice #RIPEricGarner #RIPMikeBrown.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније