Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

21. 12. 2014. 17:11 >> 17:08

DAVUTOGLU TVRDI

"EU vodi prljavu kampanju protiv Turske"

Premijer Turske Ahmet Davutoglu, optužio je danas Evropsku uniju da je kritikujući hapšenja protivnika premijera Redžepa Tajipa Erdogana, započela "prljavu kampanju" protiv Turske.

EU je kritikovala tursku vladu zbog nedavnog hapšenja 24 osobe, među kojima su i brojni predstavici medija koji su kritikovali politiku predsjednika Turske Tajipa Erdogana.

Davutoglu je, na kongresu svoje vladajuće partije u Ankari, rekao da je "EU je svoju izjavu poslala tokom praznika. Tom izjavom započela je prljavu kampanju protiv naše vlade".

Do spornih hapšenja je došlo par dana poslije donošenja zakona kojim je omogućeno da se privode osumnjičeni na osnovu "osnovane sumnje".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније