Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

25. 01. 2015. 18:42   >>  18:43

80% DRŽAVE U MRAKU

Pakistan: Pobunjenici ugasili svjetlo

Pakistan je u noći od subote na nedjelju ostao bez struje, a vlasti su saopštile da je za to odgovoran napad pobunjenika na jugozapadu zemlje.

Oko 80 odsto Pakistana ostalo je bez struje, uključujući velike gradove i prijestonicu Islamabad, rekli su zvanični izvori koji su potvrdili da je njihova zemlja od 200 miliona ljudi vrlo energetski osjetljiva.

To je bio jedan od najgorih prekida snabdjevanja električnom energijom u istoriji Pakistana, a stanje se vratilo u normalu "u cijeloj zemlji" u nedjelju prije podne.

Napad militanata na dalekovod u jugoistočnoj pokrajini Baludžistan prouzrokovalo je nestanak struje.

 

Hina

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније