Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

03. 02. 2013. 14:10 >> 16:33

SIRIJSKA KRIZA

Asad:Izrael destabilizuje Siriju

Sirijski predsjednik Bašar el-Asad optužio je Izrael da pokušava da "destabilizuje" njegovu zemlju, što je njegov prvi komentar o izraelskom vazdušnom napadu na Siriju prošle sedmice, javio je BBC.



Sirijska državna televizija prikazala je snimke napada za koji Damask tvrdi da je Izrael izvršio u srijedu na vojni centar za istraživanje u Jamraji.

 


Američki zvaničnici kažu da je meta vazdušnog napada bio konvoj s oružjem koji je trebao da stigne u Liban. Izraelski ministar odbrane nagovijestio je da bi njegova zemlja mogla da bude odgovorna za napad, prenosi Fena.

Ehud Barak je rekao na konferenciji o bezbjednosti u  Minhenu da je napad "dokaz da kada kažemo nešto mi to i mislimo".

"Ne mislimo da bi Siriji trebalo biti dozvoljeno da prevozi oružje za Liban", rekao je on na sastanku najviših međunarodnih diplomata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније