Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

27. 01. 2015. 18:57   >>  18:55

ZAROBLJENICI DŽIHADISTA

IS prijeti ubistvom Japanca i Jordanca

Islamska država zaprijetila je danas u novoj audio poruci objavljenoj na internetu da će ubiti taoca Japanca Kendžija Gota kao i jordanskog pilota Muata al-Kaseasbeha.

U poruci čovjek, koji tvrdi da je zarobljeni Goto, zatražio je da se odmah oslobodi Iračanka Sadžida el Rišavi, osuđena za pokušaj samoubilačkog bombaškog napada u Jordanu 2005., prenijela je japanska agencija Kjodo.

U toj, navodno Gotovoj, poruci rečeno je i da je to posljednja poruka te da njemu preostalo još samo 24 sata da živi. Isti glas je saopštio da je jordanskom pilotu koga su džihadisti zarobili nakon obaranja aviona "ostalo još manje".

Kako javljaju agencije danas su se sastali visoki japanski zvaničnici kako bi utvrdili autentičnost poruke.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније