Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

27. 01. 2015. 21:18   >>  21:14

VAZDUŠNI UDARI

Pakistan: Ubijeno 76 ekstremista

Armija Pakistana je saopštila da je 76 ekstremista ubijeno danas u dva vazdušna udara, u sklopu velike ofanzive protiv talibana i drugih pobunjenika u plemenskoj oblasti blizu avganistanske granice.

"U preciznim vazdušnim udarima, ubijena su 53 teroriste, među kojima je bilo stranaca", saopštila je vojska, dodajući naknadno da su likvidirana jos 23 džihadista.

Kako još tvrde snage bezbjednosti, u vazdušnim udarima uništeno je šest skrovišta terorista, jedno skladište oružja i sedam vozila napunjenih eksplozivom.

 Podsjetimo, vojska Pakistana je krenula u široku ofanzivu protiv talibana nakon napada džihadista na jednu školu u Pešavaru u kojoj je ubijeno 134 djece i 16 odraslih.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније