Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

02. 03. 2015. 19:27 >> 19:25

U SJEVERNOM MORU

Zaplijenjena tona "plutajućeg" kokaina

Belgijska policija pronašla je tonu kokaina kako pluta u Sjevernom moru na udaljenosti od oko 20 kilometara od grada Ostenda na sjeveru zemlje.

Policijski zvaničnici su saopštili da je riječ o zaplijenjenom kokainu koji na tržištu vrijedi oko 50 miliona eura.

Pretpostavlja se da je droga stigla teretnim brodovima iz Južne Amerike i da su krijumčari namjeravali da je čamcima pokupe s površine mora, kako bi izbjegli pooštrene mjere kontrole teretnih brodova u belgijskim lukama.

Portparol Tužilaštva u Anversu Ken Vitpas ističe da krijumčari pribjegavaju novim metodama transporta droge zbog činjenice da su kontrole brodova u lukama sve rigoroznije.

U blizini luke u Anveru policija je u protekla tri mjeseca još dva puta presrela pokušaje krijumčara da čamcima preuzmu pakete s drogom koja je stigla iz Južne Amerike.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније