Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

04. 03. 2015. 10:56 >> 10:50
1

24-GODIŠNJAK

Umro nakon 19 sati igranja Warcraft-a

Nakon devetnaest sati igranja popularne igrice World Of Warcraft u jednom od kineskih internet klubova preminuo je dvadesetčetvorogodišnjak.

 

Wu Tai je u šangajski internet cafe otišao kako bi s drugim ljubiteljima popularne igrice odigrao posljednji dio igre. Snimci prikazuju dvasetčetvorogodišnjaka kako sjedi ispred računara i iznenadno počinje da kašlje, nakon čega umire pred drugim igračima.

Prestravljeni igrač Hsin Gle (20), koji je sjedio pored, kazao je da je čuo Taija kako glasno uzdiše.

"Bio je vrlo blijed i izgledao je kao da mu nije ugodno. Na maramicama kojim je brisao usta bilo je krvi. Pitao sam ga je li uredu, a on je rekao da se osjeća bolje i da će biti dobro", rekao je Gle.

Zabrinuti promatrači pozvali su hitnu pomoć, a kako tvrde, Tai je prkos tome što je bio ozbiljno bolestan nastavio da igra igricu. Wu je navodno izgledao veoma blijedo i bolesno, ali je još sjedio ispred računara.

"Pozvao sam hitnu pomoć dok je moj prijatelj otišao da traži pomoć od osoblja. No, dok smo čekali, on je umro pred nama", rekao je jedan od igrača.

Portparol policije je kazao da će obdukcijom biti utvrđen uzrok smrti, ali nije im jasno kako je moguće da je 19 sati provedenih za računarom moglo doprinijeti iznenadnoj smrti

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније