Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

05. 03. 2015. 12:17 >> 12:12

DVOJICA OSUMNJIČENIH

Policija ima snimak ubice Njemcova

Ruska televizija REN TV objavila je da su istražni organi došli do snimka na kojima se vide dvojica osumnjičenih za ubistvo ruskog opozicionara Borisa Njemcova.

EN TV je ranije javila da su istražni organi pronašli automobil ubice Njemcova. Prema podacima te televizije, riječ je o "ZAZ šans" (verzija "ševrolet lanos" proizvedena u ukrajinskom preduzeću). 

Nakon što je pronađeno vozilo kojim su ubice pobjegle, operativci su zatražili sve snimke kamera na putu. 

Pored toga, zatražili su da se pronađu vozači koji su vozili tim putem u tom trenutku i da se od njih uzmu snimci sa kamera, ako ih je bilo u kolima, prenosi Tanjug. 

Šef ruske Federalne službe bezbjednosti Aleksandar Bortnikov izjavio je da je tokom istrage o ubistvu opozicionog političara Borisa Njemcova identifikovano nekoliko osumnjičenih. 

Bortnikov je rekao da su ti osumnjičeni samo jedan pravac koji istražitelji razmatraju, prenio je Rojters, pozivajući se na ruske medije. 

Njemcov je ubijen u petak kasno uveče u centru Moskve, nedaleko od Kremlja, dva dana uoči velikog mitinga koji je pripremala opozicija.

(RTS)

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније